Vacature voltijdse chef/pizzaiolo bij Wally Aalst

Jouw onstuitbare interesse en passie voor lekker eten met een authentieke smaak wil je elke dag inzetten. Je werkt graag met lokale en eerlijke producten en houdt van slow food. Banaan als pizzatopping? Game on, geen idee te gek om eens mee te experimenteren. Klinkt dat iets waar je je tanden in wil zetten? Solliciteer dan nu als voltijdse pizzaiolo bij lunchbar Wally in Aalst!

Werken bij Wally, da’s…

Zuurdesem! En alles wat daarbij komt kijken. Zo krijg je bij ons de kans om bij te leren over onze zuurdesem, verschillende pizzabereidingen, de nieuwste natuurwijnen… Een workshop of opleiding volgen, daar staan we 100% achter. Om te starten, krijg je een opleiding van Luca Fabozzi en leer je meteen heerlijke zuurdesempizza’s bakken.

Maar ook teamspirit. We luisteren naar jou en je ideeën, communiceren open en eerlijk. Die groepsgeest is voor ons van onschatbare waarde. Een goede geest staat voor ons ook gelijk aan een goede work-life balance.

Naast goed eten en een goede sfeer, krijg je bij Wally ook een goede verloning. Je loon stijgt gradueel volgens het bonussysteem.

Wie ben jij

Je hebt interesse en passie voor zuurdesem, slow food en Napolitaanse pizza. Je kan je creativiteit kwijt in nieuwe pizza toppings en funky side dishes. Daarnaast beschik je over een uitgebreide productkennis en ga je mee op zoek naar goede leveranciers. En last, but not least: je hebt enthousiasme, goesting en honger om mee te draaien in ons dynamisch team.

Op je menu

  • Pizzadeeg voorbereiden, garneren en bakken;
  • Je werkpost en keukengerei schoonmaken en onderhouden;
  • Nadenken over nieuwe pizza-toppings en funky side dishes!

Goesting om het Wally-team compleet te maken? Solliciteer dan nu via het contactformulier.